İsmail Tokalak1953 yılında Samsun Bafra’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonludur. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden 1979 yılında mezun olmuştur. Ardından İngiltere Londra Üniversitesi (S.O.A.S) Ekonomi Bölümü’nü bitirmiştir.
1980 yılından bu yana çeşitli konularda araştırmalarını sürdüren İsmail Tokalak, bir süre otel turizm sektöründen çalışmış, otel işletmiş 1988 yılında evlenmiş ardından Londra’ya gitmiştir. Ülkemizden İngiltere’ye çorap ithal etmeye başlamış bir süre sonra İstanbul Bayrampaşa’da yalnız ihracata dönük bir çorap fabrikası kurmuş, aynı zamanda Londra Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitirmiştir. 50 yaşına kadar Londra’da amatör kümede futbol oynayan İsmail Tokalak günümüzde hala aktif olarak halı sahalarda futbol oynamaya devam etmektedir.
1989 doğumlu Melisa ve 1992 doğumlu Aran isminde bir kızı ve oğlu vardır.

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız

close
Whatsapp Destek